Du er her:

Om marina forsikring

Marina produktet vi tilbyr er spesialtilpasset forsikringsbehovet for båtforeninger og marinaanlegg, både flytende og landbaserte installasjoner. Skreddersys etter behov og kan inkludere ansvar, ulykke osv.

Forsikringen er en ”All Risk” dekning som inkluderer naturskader, hærverk, tyverier, påkjørsel fra annen båt/skip, brann, etc. Ønsker man en dekning mot naturskader må man ha en slik kasko dekning.

Ansvarsforsikringen dekker rettslig erstatningsansvar med forsikringssum opp til kr. 15 millioner og kan avtales å inkludere bruk av kran og slipp.

Fender Marine er blant markedets beste på pris og vilkår når det gjelder bryggeanlegg.

Tilbudet fra oss består av en grunnpakkeløsning hvor kundens viktigste behov er dekket. I tillegg tilbys tilleggsdekninger for andre verdier som marinakunden ønsker å forsikre.

Forsikringens styrker ligger i den omfattende dekningen (all-risk) og muligheten for å skreddersy den enkelte avtale. I tillegg vil foreningen/marinaen ha en fast kontaktperson ved forsikringsspørsmål knyttet til sin avtale.

Fulldekning på flytebrygger, nøst og andre bygninger i strandkanten, ansvar overfor tredjemann, kraner og slipper, ulykkesdekninger og styreansvar er bare noen av produktene vi kan tilby. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud i dag.